1/5

35 Års Research i Funktionel & Helende Hudpleje

Dedikation Til Pleje Og Sundhed For Alle Hudtyper

Siden 1981 har Lingit Denmark udviklet og produceret rene, funktionelle hudplejeprodukter til sundhedssektoren i Skandinavien. Alle vore produkter bliver løbende gennemtestet for at sikre den højeste grad af kvalitet, funktionalitet og gennemsigtighed for slutbrugeren.  

 

Gennem tre årtiers dedikation til vores felt, lykkes det os fortsat at udvikle produkter, der holder det, de lover: At skabe lindring, pleje og sundhed for alle hudtyper.

Eneste Vestlige Hudpleje: Halacertificeret siden 2015
Lingit Lægger 'Pleje' I Hudpleje:
100% Veganske Produkter
Gennemtestet Hudpleje til Sundhedssektoren Siden 1981
Show More

 

Vi ønske er at skabe effektiv pleje og sundhed for dem, der anvender vore produkter. Og det kunne sagtens være nok - men vi stopper ikke dér. For hvordan kan vi tilbyde produkter, der lindrer og heler, hvis selve produktionen volder skade på dyr?

For at møde vores målsætning om kvalitet og gennemsigtighed for slutbrugeren, tester og opdaterer vi løbende vores produkter. Således er alle - hvad end det drejer sig om patienter eller plejepersonale - i stand til at identificere og gennemskue (formålet med) hver enkelt ingrediens.

Vores mission er at skabe rene og effektive produkter. Derfor investerer vi i at sikre os, at alle ingredienser i vores produkter har deres berettigelse. Filosofien er simpel: Ingen plejende helende effekt, ingen berettigelse.

For at kunne leve op til vores mål om at skabe sand lindring, plejer og sundhed, ser vi ikke kun på slutbrugeren af vore produkter. En stor del af vores research og ressourcer bliver også investeret i at kunne levere fuldkommen vegansk hudpleje, og således hverken tester vi på, eller anvender vi dyr, i produktionen af vore produkter.

 

Som den eneste og første i Vesten nogensinde, har Lingit Denmark siden 2015 kunnet kalde sig Halal-certificeret hudplejeproducent. Det er en certificering og udmærkelse vi har prioriteret højt at opnå, som et udsagn om, at vi tager vores løfte om ren, gennemsigtig og effektiv hudpleje til alle alvorligt.  

I 2015 opnåede Lingit Denmark Halalcertificeringen som et resultat af den store indsats, vi fortsat gør, for at efterleve vores løfte: At skabe et rent og funktionelt hudplejesystem til sundhedssektoren såvel som til private thigh-end brands, der er så gennemsigtigt som overhovedet muligt.

100% Vegansk, Funktionel Hudpleje Til Sundhedssektoren & Private High-End Brands.
Halalcertificeret Siden 2015 
Tilmeld dig Lingits mailingliste, så vi kan holde dig opdateret om ny forskning, resultater og særlige tilbud.

Copyright © 2016 by Lingit Denmark.